הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המועצה המקומית גדרה תפתח את ההרשמה לכיתות א' ביום ראשון 3.2 בה תתאפשר לראשונה הרשמה למסלול ביה"ס הדמוקרטי

ההרשמה תימשך עד ליום חמישי 28.2 ותתבצע דרך אתר המועצה.

חנה קקיאשוילי


המועצה המקומית גדרה תפתח בתחילת פברואר את ההרשמה לילדי כיתות א' שתתבצע דרך אתר האינטרנט של המועצה. ההרשמה תיפתח ביום ראשון 3.2 ותימשך עד ליום חמישי 28.2.

על פי תוכנית משרד החינוך ההרשמה תתבצע על פי "הבחירה המבוקרת" בה ההורים יכולים לבחור את בית הספר בה ילמד ילדם על פי סדר עדיפות. בנוסף השנה בעקבות ביקוש ההורים תיפתח ההרשמה למסלול בית ספר דמוקרטי.

שימו לב!

ההרשמה למסלול הדמוקרטי מותנית במספר הנרשמים ובהחלטת המועצה שתבחר את בית הספר בו יתקיים המסלול. בהתאם לביקוש תפתח בהמשך את ההרשמה לשאר הכיתות.

תושבים שכתובתם אינה מעודכנת בגדרה בזמן הרישום וכן תושבים חדשים בגדרה, יבצעו את הרישום באגף החינוך של המועצה.

מכתבי השיבוץ לבתי הספר יישלח להורים בחודש מאי 2019.

להלן שמות בתי הספר היסודיים בגדרה: אוהל שלום, רימונים, הבילויים, קשת, שלהבות חב"ד, פינס, רעות וגוונים.

לפרטים נוספים :http://gedera.muni.il/uploads/kita_alef_19.pdf




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה