ממשיכים לשמור על גדרה נקייה! המועצה המקומית החלה בהצבת 35 מתקני אצירה המיועדים לקרטונים לשימוש התושבים
עד היום פחי האצירה ביישוב היו מיועדים לשימוש בעלי העסקים וחלקם היו אף בבעלותם. כעת כל הניהול והפיקוח של המיזם הועבר לאחריות כוללת של מחלקת התפעול של המועצה. כמו כן יוכלו התושבים להשתמש בפחים אשר פוזרו ברחבי היישוב בצבעי ירוק/ לבן
בהמשך לפעילות המועצה המקומית גדרה לקידום ועידוד סביבה ירוקה, לאחרונה בוצעה תוספת משמעותית של פחי אצירה לקרטונים ברחבי המושבה שמעתה יהיו גם לשימוש התושבים. מחלקת התפעול במושבה החלה בפיזור 35 מתקני אצירה לקרטונים ובהמשך עתידה להוסיף מתקנים נוספים.
מתקני האצירה שהיו פזורים ברחבי המושבה עד כה נתנו מענה ולשימוש בעלי העסקים בלבד ואף היו בבעלותם. כעת כל הניהול והפיקוח של המיזם הועבר לאחריות כוללת של המועצה, למעט אזורים בהם מרוכזים מספר בתי עסק, מתוך דאגה לרווחת התושבים ולשמירה על יישוב נקי ומסודר.
מתקני האצירה לקרטונים פוזרו ברחבי היישוב, חלקם מדגם מעוצב אותם תראו בצבע ירוק וחלקם בצבע לבן והם ישמשו את התושבים לפינוי קרטונים בלבד. הפינוי שלהם יתקיים מידי שבוע לא בימים קבועים. המועצה תפרסם בקרוב את מיקומי הפחים למען תושבים.
יהודה שמג'ה, מנהל אגף תפעול במועצה:
"אנחנו עושים מאמצים רבים על מנת לספק פתרונות למיחזור ושמירה על סביבה ירוקה ונקייה, אנו נשמח לכל שיתוף פעולה מכם. אם יש תושב שנתקל בבעיה מוזמן לפנות למוקד 106 ואנו נסייע לו"
ראש המועצה יואל גמליאל:
"אנו ממשיכים ופועלים באופן שוטף לעידוד וקידום סביבה ירוקה ומטופחת החל מהגיל הרך ועד הבגרות הן באמצעות הסברה והן באמצעות מתקנים ואירועים. תודה לאגף תפעול על העשייה הרבה בתחום ולכם, תושבים יקרים, על שיתוף הפעולה. יחד נפעל ונשמור על גדרה נקייה."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.