הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יוזמה מרגשת של מידד בן ה13 מתיכון דרכא רמון גדרה שהחליט להקים במרכז אופק דוכן למכירת משלוחי מנות לקידום עמותת "חיים לאלון" לחקר מחלת הדושן. התושבים מוזמנים להגיע ולעזור למידד במשימתו החשובה

מידי יום לאחר בית הספר מגיע מידד למרכז אופק ומתחיל במכירה בה הוא מוכר עשרות משלוחי מנות.

חנה קקיאשוילי


מי שמגיע בימים אלו למרכז אופק בגדרה יוכל למצוא את מידד בן ה13 תלמיד כיתה ז' מדרכא רמון, אשר החליט לצאת ביוזמה התנדבותית למען עמותת "חיים לאלון" . מידד החליט להקים דוכן מכירות במרכז אופק של משלוחי מנות כל ההכנסות הן למען העמותה. מידי יום לאחר בית הספר מגיע מידד למרכז אופק ומקים את הדוכן, מידי יום הוא מצליח למכור עשרות משלוחי מנות.

תושבי גדרה מוזמנים להגיע אל הדוכן של מידד מידי יום בשעה 14:30 ולרכוש לכבוד החג משלוח מנות שכולו תרומה למען הקהילה.


על עמותת חיים לאלון:

העמותה הוקמה למען הילד אלון לוי שלוקה במחלת דושן, שמשמעותה ניוון שרירים והיחלשותם ככל שעובר הזמן. הוריו מנסים להקל על חייו והקימו את עמותת "חיים לאלון" שמטרתה לסייע ולהשיג תרומות לחקר המחלה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה