תושבי גדרה מעדיפים את גדרה! סקר למ"ס קובע כי גדרה נמצאת במקום השני בארץ בקרב המועצות המקומיות במספר התושבים העוברים דירה ומעדיפים להמשיך לגור בגדרה... ובנהירה מבחוץ לגדרה היא נמצאת במקום השמיני בארץ
הנתונים מתייחסים לשנת 2017 וליישובים בהם מעל 10 אלף תושבים

הלמ"ס פרסמה בימים אלו את נתוני הרשויות המקומיות לשנת 2017 הכוללות נושאים שונים כגון שביעות הרצון של התושבים, תחושת הביטחון האישי, נושאי הבריאות ביישובי הארץ ועוד. במהלך השבוע נחשוף לפניכם את נתוני העיר גדרה בתחומים שונים.
על פי הנתונים ביישוב גדרה קיים מאזן הגירה חיובי ( מספר התושבים המגיע לגדרה להתגורר גדול יותר מהעוזבים את גדרה) העומד על 233 . הנתון מעמיד את המועצה המקומית במקום השמיני בארץ במאזן ההגירה החיובי מבין המועצות המקומיות בישראל.
במקום הראשון נמצאת המועצה המקומית חריש עם מאזן הגירה חיובי שעומד על 2100 והמאזן השלילי הנמוך ביותר שייך למבשרת ציון עם 704-.
שם היישוב | מאזן הגירה |
גדרה | 233 |
מזכרת בתיה | 532 |
קריית עקרון | 80- |
נתון המחזק את מאזן ההגירה הוא שכאשר תושבי העיר עוברים דירה הם נשארים בגדרה, ומאזן ההגירה בתוך היישוב עומד על 1037 מה שממקם אותה במקום השני מבין המועצות המקומיות אחרי פרדס חנה כרכור.
הנתונים מתייחסים לשנת 2017 וליישובים בהם מעל 10 אלף תושבים
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחנהירה של פלשמורות ;-) ברוכים הבאים27.07.19 22:46 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: