הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חגיגת טברנה במסעדת פרליטה בגדרה! ביום שישי 26.6 יופיע הזמר, רובי לוי במסעדת פרליטה לרגל השקת תפריט הטברנה החדש הכולל אוכל ים תיכוני/איטלקי ואלכוהול

תפריט הטברנה יוצא מדי יום שישי בצהריים לרווחת הסועדים

חנה קקיאשוילי

חדש ב- "פרליטה": תפריט טברנה מיוחד לימי שישי בצהריים. מסעדת פרליטה, השוכנת במתחם משוחזר ומשומר מתקופת הבילויים, שהוקם בשנות ה-80 של המאה ה-19, במרכזה של המושבה הוותיקה ביותר, גדרה, מציעה לאורחיה מנות בניחוח איטלקי המחברות בין שורשיה האיטלקיים, לחוויית חייה החדשים בגדרה: פסטות איטלקיות מנצחות הנעשות על פי מתכון מסורתי, דגים טריים יום יום לצד אלכוהול מובחר ויין משובח.


מסעדת פרליטה מזמינה את הקהל הרחב מידי יום שישי לקבלת שבת חדשה וקצת אחרת, ומשיקה "תפריט טברנה" שיוגש מידי שישי בשעות הצהריים החל מיום שישי 26.6. התפריט החדש הנו אקלקטי ומשלב מנות מהמטבח האיטלקי ומהמטבח הים תיכוני המאופיין במנות שניתן לחלוק עם החברים והמשפחה ומתאים היטב לשילוב אלכוהול על מנת לייצר אווירה נפלאה כיאה לטברנות.

לרגל השקת התפריט ועל מנת לייצר חוויה שלמה של טברנה, יופיע בשעה 13:00 בפני באי המקום הזמר הים תיכוני, רובי לוי, שיסלסל, ישמח וינעים את זמנם של הטועמים מתפריט הטברנה החדש.




לפרטים נוספים: בדף הפייסבוק של 'פרליטה' – בית כשר לאוכל בניחוח איטלקי או בטלפון 08-8696414. רח' הבילויים 12, גדרה, כשרות הרבנות הראשית



לדברי אבי רווח, מבעלי המקום:

"העיצוב הפסטורלי של חצר המסעדה והנופים הירוקים הנגלים מבעד למבנה ההיסטורי, שם נארח את באי המקום, מייצרים אווירה של טברנה אותנטית. אני מזמין את הקהל הרחב, להגיע, לטעום, ליהנות, להירגע, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים בתקופה זו" .






חדשות גדרה בוואטסאפ



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה