כמו כן, מסתיימות בימים אלה הכשרות שמקיימת מחלקת ההסברה של המשטרה לתלמידי כיתות ה' בכל בתי הספר היסודיים בגדרה. זאת, כהכנה לקראת שנת הלימודים הבאה בה ישתתפו במשמרות זה"ב במהלך הבקרים.
יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה:
"בטיחות בדרכים ובפרט, בטיחות התלמידים, הילדים שלנו, היא הדבר החשוב ביותר. אנו מקפידים על הטמעת חשיבות השמירה על כללי הזהירות בדרכים הן במסגרת הבית ספרית והן במסגרת היישובית ובמקביל, מקפידים על טיפול נרחב בתשתיות להגברת הבטיחות. תודה לכל העוסקים במלאכה לאורך כל השנה בנושא הבטיחות בדרכים – לגלית דניאל מנהלת תחום הבטיחות בדרכים היישובית, לאבי שמר מהרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, לצוות וועדת התנועה היישובית, למינהל ההנדסה ושפ"ע, לצוותי מוסדות החינוך, לשיטור, למתנדבים, לילדי משמרות הזהב ולכל השותפים".
חדשות גדרה בוואטסאפ
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.