הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מורן דהרי הודיע באופן רשמי על כניסתו לתפקיד חבר מועצת גדרה

דהרי יחליף את אלון גייר בסיעת הגדרתיים לאחר שהודיע לפני כשבוע על פרישתו מהמועצה.

חנה קקיאשוילי
הדף של מורן דהרי.
הדף של מורן דהרי.

מורן דהרי, חבר סיעת הגדרתיים בגדרה הודיע כי ייכנס לתפקיד חבר מועצת גדרה. כזכור לפני כשבוע הודיע אלון גייר, על התפטרותו ממועצת גדרה עקב סיבות אישיות ואתגרים בחייו, ולכן מי שמחליף אותו הוא האדם הבא אחריו ברשימת הסיעה שהינו מורן דהרי.

דהרי בשנות ה30 לחייו הוא דמות מוכרת בגדרה בעיקר בפעילותו כרכז נוער ומדריך במרכז אופק. הוא פעיל בעולם הספורט בעקבות אביו מנחם, שהיה קפטן הפועל גדרה ולאחר מכן אימן ושימש כיו"ר הקבוצה. מורן אימן 4 קבוצות כדורגל בהתנדבות וכמו אביו פועל למען קידום הספורט בגדרה.


להלן הודעתו של מורן דהרי:

חברים ותושבים יקרים, נפלה בחלקי הזכות לייצג אותנו. כל מי שמכיר אותי יודע שאני חלק ממכם, חלק מהעם. נולדתי וגדלתי בגדרה. גדרה זה בית! מרבית חיי אני עוסק בפעילות חברתית קהילתית ומכיר היטב את האתגרים והצרכים של הנוער, הצעירים והספורט. אני כל כך שמח להיות שותף לעשייה ולפיתוח של המושבה של כולנו.
משפחתי וחבריי יודעים שאיני איש של מילים אך תהיו בטוחים שאני איש של עשייה, כפי שהייתי כל חיי.
בנימה זאת ברצוני להודות לחבר המועצה היוצא מר אלון גייר. לנבחרת, לשותפים לדרך, למשפחה, לחברים ולתושבים היקרים.
זה הפלא שלי 0509493020
המספר שלכם! תרגישו בנוח לעשות בו שימוש







להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה