לאור הפיכתה של גדרה ליישוב אדום, יואל גמליאל קורא לתושבים לשמור על ההנחיות, וללכת למתחמי בדיקות וחיסוני הקורונה על מנת להוריד את התחלואה ביישוב; נכון להיום (שלישי 2.2) התחסנו מעל 11 אלף תושבים
שימו לב - מחר, רביעי 3.2, יתקיים מתחם בדיקות קורונה בגדרה. המתחם יתקיים בשעות 17:00-9:00 בחניון בית ספר רימונים ברחוב יצחק רבין. המתחם במתכונת של דרייב אין, הגעה ברכב בלבד.

גדרה מתחסנת! לצד 1,086 תושבים שהחלימו מהנגיף, 11,807 תושבים כבר התחסנו ו-6,035 גם קיבלו כבר את מנת החיסון השנייה מדובר בלמעלה מ- 60% מקרב תושבי גדרה מעל גיל 16 שהתחסנו או החלימו.
בתוך כך, המועצה המקומית גדרה יצאה לאחרונה בקמפיין להפחתת התחלואה בקורונה תחת הכותרת "שומרים, נבדקים, מתחסנים". במסגרת הקמפיין, קוראת המועצה לציבור לשמור על הנחיות למניעת הדבקה והתפשטות הנגיף שכוללות עטית מסכה, שמירת מרחק של לפחות שני מטרים בין אדם לאדם והימנעות מהתקהלות, מעודדת תושבים לצאת ולהיבדק לקורונה, על מנת לאפשר טיפול נכון במי שנדבק ובמי שבא עמו במגע וכן, מעודדת תושבים להתחסן.
שימו לב - מחר, רביעי 3.2, יתקיים מתחם בדיקות קורונה בגדרה. המתחם יתקיים בשעות 17:00-9:00 בחניון בית ספר רימונים ברחוב יצחק רבין. המתחם במתכונת של דרייב אין, הגעה ברכב בלבד.
יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה:
"אני קורא לתושבים להמשיך ולהקפיד על ההנחיות באותה חומרה כפי שנהגנו כולנו בתחילת הדרך, להיבדק כאשר יש הזדמנות לכך ו'לתת כתף' ולהתחסן כנגד קורונה בהתאם לעדכוני זמינות החיסונים לפי גיל. שילוב של צעדים אלה ברמה הקולקטיבית, תוך הפגנת ערבות הדדית יישובית, יאפשר חזרה לשגרת החיים לה אנו מייחלים. רק יחד נוכל לעבור את זה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחThere is no place like our beloved city!!!!!!!!02.02.21 23:18 תגובה
-
אורחאיפה שיש הרבה דתיים הישוב אדום03.02.21 09:20 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: