עצומה חדשה בגדרה הקוראת להקים בגן הבנים מתקני ספורט לילדים ונוער, מגרש כדורגל/כדורסל, הצללות, עמודי תאורה ועוד.
לינק לעצומה מצב בכתבה

תושבי גבעת אביב וגדרה הותיקה פתחו בימים אלו בעצומה הקוראת למועצה לכלול בתוכניות הפיתוח של גן הבנים: הקמת מתקני ספורט לילדים ונוער, מגרש כדורגל, כדורסל, הצללות, עמודי תאורה ועוד. לדבריהם הגן משרת את כל תושבי האזור שנאלצים להגיע לגנים אחרים לגן שבע או לספורטק ובכלל בגדרה החדשה כדי ליהנות מאיכות של מתקני שעשועים ואף מסלולים מיוחדים כמו הסקייטפארק.
להלן נוסח העצומה:
לכבוד ראש המועצה, מר יואל גמליאל
אנו, תושבי שכונת גבעת אביב וגדרה הותיקה, מבקשים לכלול בתכנית הפיתוח של גן הבנים את הדברים הבאים:
1. מתקני שעשועים, ספורט וכושר לילדים ונוער, מגרש כדורגל/כדורסל. המתקנים הקיימים מעטים, חלקם ישנים, ומיועדים בעיקר לילדים בגילאי גן. כמו כן אפילו מקום למשחקי כדור לתושבי השכונה והסביבה אין בפארק.
2. רשתות צל מעל המתקנים הקיימים ומעל המתקנים החדשים שיוקמו. במצב הקיים קשה מאוד לשהות בגן בימי הקיץ ובכלל כשיש שמש. השמש קופחת, אין פינות מוצלות להורים ולילדים, הילדים המשחקים חשופים לשמש וחושפים את עורם לשמש ישירה. כמו כן המתקנים מתחממים מאוד עד כדי גרימת כוויות בידיים לילדים המשחקים דבר המסכן ופוגע בגופם!
3. עמודי תאורה. העמודים התאורה בגן אינם מצליחים להאיר את כל הפארק העצום דבר היוצר שבילים חשוכים מאוד וגורם לחששות ולפחדים מלעבור בו שמא חלילה יסתתרו בו גורמים אשר יכולים לסכן את בריאותם וגופם של ההולכים בו.
פורסם לאחרונה שתוקם גינת כלבים בגן, אנו מבקשים להתחשב בהורים ובילדים הרבים הפוקדים את הגן בכל ימות השנה, ולשלב בגן בנוסף לגינת הכלבים גם את המתקנים וההצללות הנ"ל.
יש לציין שפארק גן הבנים רחב ידיים עם פוטנציאל אדיר לשילוב כל הדברים ומשרת לא רק את תושבי גבעת אביב אלא את כל תושבי הסביבה שגרים בסמוך לפארק, כבר מזמן לא נעשה בו רענון וחידוש ישנם מסביב לפארק חול ואבנים עם שיחים שלא מסבירים פנים, מה גם ששיחים אלו מסתירים את טווח הראייה של ההורים לשמירה על הילדים!
כדי להנות ממתקנים חדשים, מגרשי כדורגל/כדורסל ואף גינת כלבים ההורים והילדים נאלצים ללכת עשרות קילומטרים לגן שבע או לספורטק ובכלל בגדרה החדשה כדי להנות מאיכות של מתקני שעשועים ואף מסלולים מיוחדים כמו הסקייטפארק.
אנא ממך תשלב בנוסף לגינת כלבים גם מתקני שעשועים וספורט לילדים ומגרשים למשחק כדור וצליות מהשמש, ועמודי תאורה אשר יאירו את כל הגן ולא יהווה סיכון להולכים בו .יש מקום רחב ידיים המאפשר זאת וכרגע לא מנוצל ומוזנח מאוד.
בכבוד רב, תושבי "גבעת אביב"
לינק לעצומה
https://www.atzuma.co.il/boysparkgedera
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחלא יזיקו גם שירותים... אם כבר אז כבר. בכל פינה בגדרה יש נייר טואלט מאחורי שיחים. גועל נפש28.02.22 09:42 תגובה
- אורחמה בנוגע לגן שעשועים בשכונה הצבאית הותיקה???? 20 שנה עברו ולא נעשה דבר, להפך, הורידו את הספסלים והשולחנות שהיו שם. אין צל והמתקנים מיושנים מאוד. לפני הבחירות הובטח לשפר ולא נעשה דבר.28.02.22 09:52 תגובה
- אורחכנראה ש-400 בתי אב בגדרה, יעשו שיקול בבחירות הקרובות. השכונה הצבאית הותיקה מוזנחת, אין צמחייה ומתקני השעשועים ישנים. המדשאות הפכו לכר צרכי הכלבים באיזור. ילדים לא מגיעים לגן שעשועים, כי המתקנים לא התחדשו מזה 20 שנה.28.02.22 09:55 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: