לאחר 73 שנה הצליחה משפחת סקוב בגדרה לסגור מעגל לאב המשפחה ששרד את השואה ולחגוג לו את בר המצווה בסיוע בית חב"ד גדרה- מצ"ב סרטון
את סגירת המעגל המיוחדת יזם בנו, גיא אשר פנה אל צוות בית חב"ד הרב קרניאל ושייקה גורליק וסיפר להם על אביו והרצון לחגוג לו את בר המצווה. בבית חב"ד הרימו את הכפפה ובשיתוף בני המשפחה התקיים האירוע החגיגי, בבית הכנסת כשרפאל עטוף במשפחתו.

לאחרונה התקיימה חגיגה מרגשת ומיוחדת במינה בבית הכנסת של בית חב"ד בגדרה, חגיגת בר מצווה לשורד השואה, רפאל סקוב.
לאחר 73 שנה זכה רפאל לעלות לתורה ולחגוג יחד עם משפחתו את אירוע הבר מצווה שלא יצא לפועל בעקבות תחילתה של מלחמת העולם השנייה. רפאל שנולד בליטא, הצליח לשרוד את השואה, לעלות לישראל ולהקים משפחה לתפארת. את סגירת המעגל המיוחדת יזם בנו, גיא אשר פנה אל צוות בית חב"ד הרב קרניאל ושייקה גורליק וסיפר להם על אביו והרצון לחגוג לו את בר המצווה. בבית חב"ד הרימו את הכפפה ובשיתוף בני המשפחה התקיים האירוע החגיגי, בבית הכנסת כשרפאל עטוף במשפחתו. רפאל הניח תפילין וקרא בתורה וזכה לטקס זריקת הסוכריות המסורתי של המגיעים למצוות.
סרטון האירוע

להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחמזל טוב אריכות ימים בה10.03.22 09:01 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: