הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מועצת גדרה החלה בפרוייקט חידוש ושדרוג גני הילדים הכולל: צביעה, טיפול במפגעי בטיחות, ניקוי חצרות ועוד

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "הבטיחות מעל הכל. חשוב שלדור העתיד יהיה מקום בטוח ותנאים האופטימליים ללמידה איכותית. מודה לכל העוסקים במלאכה."

חנה קקיאשוילי

גדרה מכינה את גני הילדים לקראת שנת הלימודים הבאה

מועצת גדרה החלה בפרויקט נרחב לשיפוץ ושדרוג כל גני הילדים במושבה. החל מצביעת גני הילדים, טיפול במפגעי בטיחות, החלפת חול בארגזי החול, ניקוי החצרות של גני הילדים, החלפת מטבחים, מרצפות ודלתות.

פרויקט השדרוג, שנערך כבר מעל חודש, מבוצע במטרה לוודא את התנאים האופטימליים של הילדים במערכת החינוך, ובאותה נשימה שמירה על ביטחונם וביטחון הצוות החינוכי.

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל:

"הבטיחות מעל הכל. הצוות החינוכי של גדרה משקיע רבות למען התלמידים, וחשוב שיתקיימו התנאים האופטימליים ללמידה איכותית. מודה לכל העוסקים במלאכה על ההשקעה."




להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה