הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום חמישי 20.10 עתיד להתקיים מירוץ "רצים עם שרי" לזכרה של הפעילה החברתית, שרי פילוסוף ז"ל שחלומה היה לרוץ 6 ק"מ

המירוץ יוזנק מגן שבע

חנה קקיאשוילי

גדרה זוכרת את שרי פילוסוף ז"ל.

ביוזמתה של תושבת גדרה, הדס חלבה בחודש אוקטובר עתיד לצאת לדרך מירוץ "רצים עם שרי" - מירוץ לכל המשפחה להגשמת חלומה של שרי פילוסוף ז"ל לבצע ריצת 6 ק"מ.

בחודש מאי האחרון נפרדה גדרה , מהפעילה החברתית וחברת הנהגת ההורים, שרי פילוסוף שהלכה לעולמה לאחר מאבק במחלה. רבים ספדו לה וכאבו את לכתה בהן חברתה הדס חלבה.

הדס מספרת כי ההיכרות ביניהן החלה כאשר הצטרפה לקבוצת הפייסבוק "נשות העסקים גדרה", המיועדת לבעלות עסקים עצמאיות. בין השיחות הרבות שערכו השתיים עלה נושא הריצה כאשר הדס ספרה על האהבה לריצות למרחקים ובתגובה שרי אמרה: "הדס תיקחי אותי לרוץ איתך אני רוצה לרוץ 6 ק"מ".

"לצערי הרב מאוד זה לא קרה בחייה אז החלטתי להרים ריצה לכבודה ולהוציא לפועל לאחר מותה את רצונה לקיים ריצה", סיפרה הדס. בימים אלו היא החלה בהכנת האירוע הגדול בשיתוף מלא עם המשפחה שהתרגשה מהרעיון. אל היוזמה הצטרפו גם המועצה המקומית ומרכז אופק שיסייעו בהוצאתו לפועל.

כאמור המירוץ יוזנק ב20.10.22 מגן שבע ויתקיימו בו שני מקצים: 3 ק"מ הליכה ו6 ק"מ ריצה (כמו ששרי רצתה).

לינק להרשמה



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה