ועדת פרס החינוך הארצי הגיעה לביקור בבית הספר ״דרכא רמון״ גדרה
במסגרת ביקור הוועדה, בית הספר הציג את העשייה החינוכית, חזון בית הספר, הפרקטיקות, שיטות העבודה, הפדגוגיה והעשייה החברתית, הרגשית והקהילתית.

ביקור ועדת פרס החינוך הארצי בבית הספר ״דרכא רמון״
מערכת החינוך בגדרה ממשיכה לקצור שבחים. בית הספר "דרכא רמון", שזכה לאחרונה בפרס החינוך המחוזי - המשיך לפרס החינוך הארצי והציג בפני הוועדה את עשייתו. בשבוע הקודם התקיים ביקור ועדת פרס החינוך הארצי בבית הספר ״דרכא רמון״ בניהולה של רונית מור. זאת, לאחר שתיכון דרכא רמון זכה בפרס החינוך המחוזי ועלה למועמדות לפרס החינוך הארצי.
במסגרת ביקור הוועדה, בית הספר הציג את העשייה החינוכית, חזון בית הספר, הפרקטיקות, שיטות העבודה, הפדגוגיה והעשייה החברתית, הרגשית והקהילתית.
ענת קוך, מנהלת אגף החינוך:
"גאווה גדולה עבורנו ששני בתי ספר מהיישוב זכו בפרס החינוך המחוזי. בית ספר יסודי פינס בניהולה של גלית אקריש ותיכון דרכא רמון בניהולה של רונית מור. בית ספר דרכא רמון אף עלה למועמדות לפרס החינוך הארצי בזכות הפעילות הענפה והברוכה שלו במגוון תחומים. אני מברכת את מנהלת בית הספר והצוות על העשייה החינוכית האיכותית והמיטבית".
ראש המועצה יואל גמליאל:
"זה לא סוד, החינוך נמצא בראש סדר העדיפויות שלנו. מועמדתו של בית הספר לפרס חינוך ארצי משקף את רמת החינוך במושבה. החינוך מוביל צמיחה, איכות חיים ובונה את דור העתיד שלנו. אנחנו גאים בבית הספר דרכא רמון, בצוות החינוכי והמקצועי בבית הספר. אני בטוח בהמשך הצלחתו של בית הספר, תודה מיוחדת למנהלת אגף החינוך, ענת קוך - על השותפות והעשייה החינוכית העשירה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחמי מייחס חשיבות לילדים שנופלים בין הכיסאות? פרס החינוך כנראה נתייחס אך ורק לתלמידים המצטיינים, שרכשו יידע וחינוך בהוראה פרטית, כי להורים שלהם יש את היכולת לממן להם שיעורים פרטיים. כמה באמת בית הספר הוא מוסד חינוכי מתרים ותורם לימודית וחברתית? ואולי משמש רק מקום לקשרים חברתיים? עד כמה החינוך במאה ה-20 מתאים לדור הקיים? מי שם לב לילדים שהציונים שלהם נמוכים שוב ושוב? האם מלבד בתעודות מישהו נרתם לסייע למתקשים? אולי מורת המקצוע או המחנכת? על סמך מה מבססים את פרס החינוך? כמה תלמידים סובלים מחרמות חברתיות, שקופים וכואבים יש בבית הספר? כמה תלמידים שזקוקים לעזרה מקבלים באמת את העזרה המתאימה או שמביאים להם עזרה שלא באמת מועילה, כי הכח אדם זול למערכת? כמו תמיד האליטות העשירות יקדמו את ילדיהם וההורים שמתקשים בפרנסתם ועומלים רבות, גורל ילדיהם יהיה כשלהם? איך משנים את המתווה החינוך? מי עובר על התעודות והציונים ורואה באמת את אלה שמתקשים ושואף לעזור ולקדם אותם? חי נוך או חי נוח? מי יחיה חיי נוחות ומי יעמול בעמל מייגע לפרנסתו? בית הספר חורץ גורלות וזוכה לפרסים על "חינוך". עד כאן האור שבקצה המערה, האור והארה של דורות שקופים המשוועים להתבטאות ולהתעלות באמת למימוש פוטנציאל שכיבתה מערכת הסלקציה המוסדית.22.03.23 17:39 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: