מועדון רוטרי הבילויים תרם 10 מחשבים לרווחת תלמידי בית ספר קשת בגדרה
במועצה הודו למועדון רוטרי גדרה הביל"ויים על היוזמה והתרומה, לנשיאת המועדון רונית חן, למובילת הפרויקט דינה בן שבת ולכל חברי המועדון אשר עסקו במלאכה.

לאחרונה התקיים טקס חנוכת חדר המחשבים והתקשורת המחודש של בית הספר קשת. עשרה מחשבים נתרמו על ידי מועדון רוטרי גדרה הביל"ויים - אשר פועל בשיתוף פעולה ומתנדב באופן תמידי בתוך מערכת החינוך של גדרה. זהו המשך ישיר של שיתוף הפעולה המלא בין אגף החינוך, בהובלת הגברת ענת קוך לבין מועדון רוטרי גדרה הביל"ויים לרווחת תלמידי היישוב.
במועצה הודו למועדון רוטרי גדרה הביל"ויים על היוזמה והתרומה, לנשיאת המועדון רונית חן, למובילת הפרויקט דינה בן שבת ולכל חברי המועדון אשר עסקו במלאכה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.