הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מועצת גדרה תקים עמדת תצפית ע"ש שיר כהן ז"ל

בימים אלה מתקיימות עבודות פיתוח בנקודה מיוחדת ברח' דרך ארץ. עבודות הפיתוח של עמדת התצפית כוללות גינון, חידוש והתקנת תאורה כמו גם הצבת אלמנט הנצחה שיאפשרו למבקרים ליהנות ממרחב מסודר ונעים.

חנה קקיאשוילי

תצפית ע"ש שיר כהן ז"ל שתאפשר ליהנות מהנוף המרהיב של גדרה

המועצה המקומית גדרה ממשיכה בקידום פרוייקטים לרווחת התושבות והתושבים ומכשירה מרחב באווירת הטבע שישמש כתצפית לנוף מרהיב. בימים אלה מתקיימות עבודות פיתוח בנקודה מיוחדת ברח' דרך ארץ. נשקף ממנה נוף מרהיב לכיוון מזרח. מרחב זה יהווה עמדת תצפית שתקרא על שם שיר כהן ז"ל שנפטרה ממחלה קשה לפני כ9 שנים.

עבודות הפיתוח של עמדת התצפית כוללות גינון, חידוש והתקנת תאורה כמו גם הצבת אלמנט הנצחה שיאפשרו למבקרים ליהנות ממרחב מסודר ונעים.

התצפית תהיה פתוחה לקהל הרחב.

על ההובלה אחראי צוות מינהל ההנדסה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה