מעל 1,000 מחשבים חולקו לילדי גדרה במסגרת פרוייקט מחשב לכל ילד למשפחות שידן אינה משגת
כל ערכה שתחולק כוללת מחשב נייח חדש עם מצלמה, שלוש שנות אחריות ותמיכה טכנית בבית המשפחה, חיבור לאינטרנט לשנה, סל של תוכנות וקורס הדרכה במיומנויות שימוש במחשב.

"מחשב לכל ילד" בגדרה
כחלק מההשקעה בחינוך, המועצה המקומית גדרה שמה דגש על מתן הזדמנות שווה ללמידה מיטבית לכל ילד וילדה בגדרה. בתוך כך, על מנת להעניק נגישות לסביבה דיגיטאלית לכל ילד וילדה, בשנים האחרונות המועצה המקומית פועלת להענקת מחשבים במסגרת פרוייקט "מחשב לכל ילד" למשפחות שידם אינה משגת לרכשם. עד כה חולקו בגדרה מעל 1,000 מחשבים. גם השנה הפרוייקט תוקצב וממשיכה חלוקת מחשבים לילדי ולילדות גדרה. כל ערכה שתחולק כוללת מחשב נייח חדש עם מצלמה, שלוש שנות אחריות ותמיכה טכנית בבית המשפחה, חיבור לאינטרנט לשנה, סל של תוכנות וקורס הדרכה במיומנויות שימוש במחשב.
בתוך כך, השבוע נערך טקס חלוקת תעודות השתתפות לילדי ולילדות גדרה שיקבלו מחשבים במסגרת הפרוייקט. בטקס ברכו את המשפחות ראש המועצה, מנהלת המחלקה לשירותים חברתיים, רכזת אזור דרום ומרכז במיזם "מחשב לכל ילד", הילית אדלר והרכז היישובי ותחשיבן במחלקה לשירותים חברתיים, מר יוסי גטה. כל ילד וילדה קיבלו תעודת השתתפות ושי, דיסק און קי.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחבלי יואל הפרויקט לא היה מתקיים!09.08.23 12:20 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: