הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חניכי מועדון הטניס של גדרה: גפן אביסר, יונתן גל ואביתר הראל זכו במקומות הראשונים באליפות הטניס של רחובות

באליפות לקחו חלק כ20 חניכי המועדון: ילדים ומבוגרים שהתחרו בקטגוריות הגיל השונות

חנה קקיאשוילי

אליפות הטניס של רחובות חוגגת כישרונות צעירים

מועדון גדרה התארח באליפות הטניס של רחובות בשבוע שעבר, והציג את הכישרון והנחישות של אתלטים צעירים מהאזור. האירוע, שנוהל על ידי אבי גולנדר והמאמן הראשי צחי ארקין, כלל השתתפות של כ-20 ילדים ומבוגרים בקטגוריות גיל שונות, והדגיש את מחויבות המועדון לטיפוח תחרותיות בכל הרמות.

גפן אביסר, תלמידת כיתה י' בבית הספר גוונים, זכתה במקום השני בקטגוריית הנערות לגילאי 12. לאחר שהתאמנה בטניס במשך כשנתיים. מחוץ למגרש, היא נהנית לרקוד היפ הופ ולעסוק בפעילויות ספורט שונות.

יונתן גל, תלמיד כיתה ו' בבית הספר שעות הפנאי, הפגין כישרון יוצא דופן והתמדה בטניס. יונתן, שהתאמן בטניס בשנה וחצי האחרונות, זכה במקום השלישי בקטגוריית הבנים לגילאי 12 באליפות רחובות. הצלחתו באליפות "וילסון" זיכתה אותו גם בדירוג ארצי לקבוצת הגיל שלו. מעבר לטניס, יונתן הוא שחקן שחמט נלהב ואוהד מסור של מכבי חיפה.

אביתר הראל, תלמיד כיתה ז' בבית הספר האזורי בגין, מתאמן בטניס במשך כארבע שנים. מחויבותו וכישוריו זיכו אותו במקום הרביעי והמכובד באליפות רחובות. בזמנו הפנוי, אביתר נהנה לשחק משחקי מחשב ולפתור תשבצי סודוקו.


מועדון גדרה הודה לאורלי כהן, מנהלת המחלקה לספורט, על תמיכתה הבלתי מתפשרת וסיועה לשחקני המועדון וכן למאמנים צחי ארקין ואבי גולנדר, שנסיונם הרב וידיעותיהם היוו גורם מכריע ביצירת חווית טניס מהנה ומעצימה לכל החניכים. "אליפות הטניס של רחובות היא דוגמה מזהירה למסירות הקהילה המקומית לטיפוח כישרונות צעירים ולקידום תחרות בריאה. מועדון גדעון מצפה להמשיך במסורת זו ולחגוג את הישגי הספורטאים שלו". אמרו במועדון.




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה