הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הממשלה החליטה! הסגר יוארך עד 31/1/21. הקלות לתלמידי יא - יב ולסטודנטים

בנוסף, אישרה הממשלה כי אדם המבקש לעלות על טיסה לישראל יידרש להציג למפעיל האווירי אישור על בדיקת PCR שלילית לקורונה שביצע במהלך ה-72 שעות לפני מועד ההמראה, או לחילופין אישור מתחסן או מחלים שניתן על ידי משרד הבריאות.

אבי בר

להלן הודעה משותפת של משרד ראש הממשלה ומשרד הבריאות


ראש הממשלה בנימין נתניהו כינס היום את הממשלה לדיון בהארכת הסגר, בו אישרה הממשלה את הצעת ראש הממשלה ושר הבריאות להארכת הסגר הקיים.


הממשלה החליטה על הארכת הסגר הכללי בהתאם לתקנות המפורטות הקיימות ב-10 ימים נוספים עד ליום ראשון, ה-31.1.21 בחצות.


כמו כן, הוחלט על שתי הקלות בתקופת ההארכה:


1. סטודנטים שאין להם גישה ללמידה מרחוק יוכלו לקיים בחינות בשטח האוניברסיטה, ובלבד שמספרם לא יעלה על 5%.


2. תלמידי כיתות י״א-י״ב יוכלו להיבחן לבגרויות בבתי הספר, בהתאם לכללים שנקבעו.


בנוסף, אישרה הממשלה כי אדם המבקש לעלות על טיסה לישראל יידרש להציג למפעיל האווירי אישור על בדיקת PCR שלילית לקורונה שביצע במהלך ה-72 שעות לפני מועד ההמראה, או לחילופין אישור מתחסן או מחלים שניתן על ידי משרד הבריאות. הסדר זה יחול על נוסע נכנס ששהה מחוץ לישראל למעלה מ- 72 שעות, למעט אישורים חריגים שיאושרו באופן פרטני, ולגבי נוסע נכנס שהוא איש צוות בכלי הטיס, רק אם מגיע לישראל לתקופה של למעלה מ-72 שעות. תקנה זאת תיכנס לתוקף מיום 23.1.21, בחצות בין שישי לשבת.


להלן הודעת משרד החינוך לגבי תלמידי יא - יב


בעקבות החלטת הקבינט על הארכת הסגר עד ליום ה-31 בינואר 2021, התקבלה בקשתו של שר החינוך, יואב גלנט, להחריג את בחינות המתכונת והבגרות, על מנת לאפשר לתלמידי כיתות יא'-יב' להגיע לבתי הספר ולהיבחן בבחינות.


בהתאם ללוח הבגרויות של חורף תשפ"א, בשבוע הבא, ב-24 בינואר 2021 תערך בחינת הבגרות בע"פ בשפה האנגלית, ובעוד כשבועיים, ב-1 בפברואר תערך בחינת הבגרות במתמטיקה. מועד החורף של בחינות הבגרות יסתיים ב-25 בפברואר 2021. לאחריו, במסגרת ההתאמות שנתן המשרד, ייפתח מועד בגרות אפריל.


המשרד יפרסם הנחיות מסודרות לאופן ההבחנות, תוך התאמתן להנחיות הבריאות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • לסגור את נתב"ג !!!! נמאס להיות בסגר כשכל אדם שני שחוזר מחו"ל הוא חולה קורונה שלא מקיים את חובת הבידוד כפי שנדרש בחוק. לסגור את נתב"ג הרמטית כמו ביום כיפור.!
    19.01.21 22:43 תגובה
    • גם את נתב"ג וגם את החרדים והערבים שרובם חולים שם, אבל ביבי לא מסוגל לסגור אותם כי הם לא ילכו איתו והוא סוגר אותנו, כל זה פוליטי
      19.01.21 22:58 תגובה
    • צריך סגר אמיתי. כולללץ הכל גם נתבג. הבעייה שכולם מצפצפים.
      19.01.21 23:03 תגובה
    • אולי עדיף לסגור את הפוליטיקקים ככה הכל יעלם כלא היה
      20.01.21 02:26 תגובה
    • למה כל דבר ביבי אשם ,מה נסגר אתכם?אנשים מצפצפים חולים מאומתים ואנשים בבידוד משוטטים חופשי בסופרים ומפגשים ,מתקיימות חתונות במגזר הערבי והחרדי ומדביקים עוד ועוד ומשטרה נמנעת מאכיפה מוגברת.אל תחפשו את ביבי בכל דבר שזז פשוט הגזמתם.
      20.01.21 02:38 תגובה
    • תמיד יש אנשים שלא מצייתים לחוק ובדיוק בגלל זה מחפשים את ביבי כדי שיעשה אכיפה על אלה שלא מצייתים לחוק. למה להגיד הגזמתם? למה זה מוגזם לדרוש שראש הממשלה ידאג לאכיפה שוויונית של החוק בכל המגזרים? למה זה מוגזם שראש הממשלה יוודא שאין יבוא של תחלואה מחו"ל???
      20.01.21 08:50 תגובה
    • צודק
      20.01.21 15:24 תגובה
  • ממש הזוי שאנחנו פה בארץ כל שני וחמישי בסגר אבל ישראלים יכולים לטוס ולחזור חופשי מחול הרי מה עשינו בזה כל המחלות באות משם זה לא ייגמר ממש ממשלה הזויה
    19.01.21 22:47 תגובה
    • מתהדר בשלום והיא את המוטציה לארץ כי הוא איפוטנט, פוחד מהערבים והחרדים
      19.01.21 22:59 תגובה
  • איזה יופי עוד שבוע לנוחחחחח
    19.01.21 22:47 תגובה