הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לידיעת הסטודנטים ברחובות! החלה ההרשמה למלגת קרן אמה גילברט המעניקה לכל סטודנט מלגת לימודים בסך של 1,000 דולר; כל הפרטים והקריטריונים להרשמה מצ"ב בכתבה - הגשת המועמדות עד 31.10

שימו לב המלגה מיועדת לסטודנטים לתואר ראשון (מהשנה השנייה) ו/או סטודנטים לתואר שני, שיעמדו בקריטריונים וישתתפו בתוכנית לימודים בת 10 מפגשים .

חנה קקיאשוילי

קרן אמה גילברט שייכת לפדרציית מיניאפוליס, הקהילה היהודית ה"תאומה" של רחובות באמצעות שותפות "ביחד" של הסוכנות היהודית. במסגרת השותפות מתקיימים פרויקטים משותפים רבים בעיר בתחום החינוך, הקהילה והאמנות.

לפני כשנתיים החליטו בפדרצייה היהודית במיניאפוליס לקיים שיתוף פעולה נוסף עם השותפות ברחובות, ולהעניק מלגות לימודים לסטודנטים וסטודנטיות תושבי העיר.

בין הקריטריונים: תושבי רחובות (ניתן להציג חוזה שכירות ) וסטודנטים לתואר ראשון (החל מהשנה השנייה) או לתואר שני.

במסגרת תהליך קבלת המלגה, נדרשים המתמודדים לכתוב נייר עמדה על יחסי ישראל עם יהדות התפוצות.

המועמדים שיזכו במלגה ישתתפו בתוכנית לימודים בת 10 מפגשים, שגובשה ושתועבר בשיתוף מרכז הצעירים העירוני "הפלטפורמה" ומרכז הגישור העירוני, ששיאה בהפקת ערב TED למען הקהילה.

מסמכים שיש להגיש:

- צילום תעודת זהות

- חוזה שכירות (עפ"י צורך)

- אישור לימודים לפי שעות

- אישור שכר לימוד

- קורות חיים

- כתיבת נייר עמדה



ניתן להגיש מועמדות בקישור: http://archive.jewishagency.org/he/Rehovot/Scholarships



ראש העיר, רחמים מלול:

"השותפות עם קהילת מיניאפוליס היא בעלת חשיבות ערכית גדולה מאוד בשמירה על קשר עם אחינו שבתפוצות. העיר רחובות מקיימת פרויקטים רבים במסגרת זו, ואחד מהם הוא סיוע במילגות לסטודנטים תושבי העיר. אני קורא לסטודנטים ולסטודנטיות להגיש מועמדות למילגה עם משמעות מיוחדת בצידה"


ממלא מקום ראש העיר, זוהר בלום, מחזיק תיק החינוך, המכהן גם כחבר ועדת ההיגוי של רחובות-מיניאפוליס:

"השותפות פועלת לקידום החינוך בעיר, והשנה הגדלנו את מספר המילגות משש לעשר . לאור ההצלחה בשנים קודמות, הקרן ממשיכה בהענקת המלגות, ואנו מקווים שסטודנטים רבים לתואר ראשון ושני יגישו מועמדות וייחשפו למטרה החשובה העומדת מאחוריה - חיזוק היחסים עם יהדות התפוצות"






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה