חגיגות מונדיאל 2026 יגיעו לרחובות עם שורה של אירועי ספורט, טורנירים קהילתיים, הקרנות משחקים באווירת קרנבל ופעילויות לכל המשפחה. כחלק מחגיגות גביע העולם בכדורגל, רחובות תלבש חג ותתקשט בדגלי המדינות המשתתפות בטורניר, שייצרו אווירת מונדיאל ברחבי העיר.
במסגרת חגיגות המונדיאל ברחובות:
12.7.26 | ראשון | טורניר "מונדיאליטו"
טורניר כדורגל קהילתי ססגוני בהשראת גביע העולם, במסגרתו כל קבוצה תייצג מדינה אחרת ותעלה למגרש בצבעיה. באירוע ישתתפו קבוצות ילדים מרחבי העיר, אשר יתחרו באווירה חגיגית של ספורט, קהילה וגאווה מקומית. הטורניר יתקיים בין השעות 22:00-16:00 במגרש האימונים החדש הסמוך לאצטדיון העירוני. ההשתתפות כרוכה בהרשמה מראש בעלות של 300 ש"ח לקבוצה, והכניסה לקהל הרחב תהיה ללא תשלום.
13.7.26 (שני), 16.7.26 (חמישי), 20.7.26 (שני) | טורניר "גביע ראש העיר"
הטורניר יתקיים בשתי קטגוריות גיל: 30-18 ו-30+, ויכלול שלב בתים שייערך ב-13 וב-16 ביולי במגרשי וייסגל.
משחקי הגמר יתקיימו ב-20 ביולי ויחתמו את התחרות החגיגית. ההרשמה לטורניר תתבצע מראש בעלות של 600 ש"ח לקבוצה, והכניסה לקהל הרחב תהיה ללא תשלום.
19.7.26 | ראשון | הקרנת גמר המונדיאל
אירוע סיום של חודש המונדיאל ברחובות, במסגרתו תתקיים בבית דונדיקוב הקרנת משחק הגמר על גבי מסך ענק. הכניסה חופשית.

באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.