הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בית האזרח הוותיק נס ציונה מסכם טיול מוצלח "אנשים וסיפורים בעמק חפר" ומזמין לסיור ערב "תמונות יפואיות בשדירה" ב-28.5.2025 - נותרו מקומות אחרונים!

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית האזרח הוותיק נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית האזרח הוותיק נס ציונה

בית האזרח הוותיק בנס ציונה דיווח על טיול מוצלח נוסף במסגרת "אנשים וסיפורים בעמק חפר". הטיול נערך בהדרכתה, שתוארה כאיכותית, של טל רז ובהובלתה של המתנדבת דפנה שגב.

היום החל בכפר הרוא״ה, בבית קפה שהוא גם מאפייה. שרה זעירא, אספנית וחובשת כובעים צבעוניים ייחודיים, סיפרה לקבוצה את סיפור כפר הרוא״ה, יישוב של הציונות הדתית.

בהמשך, המשתתפים פסעו בין עצי האקליפטוס של יער חדרה והגיעו לבריכת יער, שתוארה כמפתיעה, מכוסה בפריחה ורודה של הצמח בוצית סוככנית.

הקבוצה ביקרה גם במשתלת "מורינגה ישראל", המנציחה את מאיה בן דוד ז"ל, שנרצחה ב-7 באוקטובר בכפר עזה. בעלה של מאיה, צפריר, שיתף את המטיילים במידע על התכונות הבריאותיות של צמח המורינגה.

לסיום הטיול, התארחו המשתתפים בביתה של עדי ארד, צלמת ואוצרת, בביתן אהרון.

מבית האזרח הוותיק נמסר כי המשתתפים נהנו מיום טיול מהנה וחוויתי, מזג אוויר נפלא, הדרכה מעולה וחברה נעימה.

בתוך כך, בית האזרח הוותיק נס ציונה מזמין לסיור ערב "תמונות יפואיות בשדירה", המתוכנן להתקיים בתאריך 28.5.2025. נותרו 5 מקומות אחרונים לסיור, והציבור מוזמן להבטיח את מקומו.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה