נועם גליקסמן מבית ספר 'אשכולות' בנס ציונה בין 77 הזוכים בתחרות הכתיבה הארצית ע"ש ריקה ברקוביץ ז"ל

בטקס חגיגי שהתקיים בנס ציונה, הוכרזו 77 הזוכים והזוכות בתחרות הכתיבה הארצית ע"ש ריקה ברקוביץ ז"ל. בין הזוכים המוכשרים נמצאים תלמידים מנס ציונה ובהם נועם גליקסמן, תלמיד כיתה ד'2 מבית הספר 'אשכולות' בעיר.
התחרות הארצית, המיועדת לתלמידי כיתות ג' עד ו', זכתה להיענות מרשימה עם למעלה מ-10,000 סיפורים ושירים שהוגשו על ידי ילדים וילדות מכל רחבי הארץ. היצירות נבחנו על ידי ועדת שופטים יוקרתית, המורכבת ממשוררים וסופרים בולטים. כמדי שנה, מספר הזוכים בתחרות נקבע בהתאם למספר שנות קיומה של המדינה, והשנה עמד על 77 זוכים.
באירוע החגיגי שהתקיים בעיר, התכנסו כל הזוכים והזוכות לקבלת הפרסים. בסיום הערב, כל אחד מהילדים קיבל במתנה ספר מהודר המאגד בתוכו את כל היצירות הזוכות בתחרות.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.