הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית נס ציונה מוקירה את עובדיה ושותפיה על פועלם יוצא הדופן במהלך מבצע "עם כלביא" ובעת נפילת הטיל בעיר

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית נס ציונה

עיריית נס ציונה מביעה את הוקרתה לעובדות ועובדי העירייה ולכלל השותפים על פועלם יוצא הדופן במהלך מבצע "עם כלביא".

בהודעה שפרסמה העירייה, נמסר כי מרגע תחילת המבצע, עובדי העירייה עזבו הכל, התייצבו מיד בחמ"ל העירוני, ונרתמו למטרה אחת – לתת את המענה הטוב ביותר לתושבי העיר.

בבוקר נפילת הטיל האיראני בעיר, נרשמה התייצבות של 95% מהעובדים, אשר פעלו ביעילות, ברגישות ובמסירות יוצאת דופן, תוך שיתוף פעולה עם גופי החילוץ, הביטחון, ההצלה והמתנדבים.

בערב הוקרה שנערך, הודתה העירייה לכל מי שנרתם מכל הלב ופעל בשליחות אמיתית. "זה לא מובן מאליו. אבל זה מה שכל כך יפה ומיוחד - בנס ציונה", נמסר.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה