לאחר שיפוץ בהשקעה של 12 מיליון ש"ח: היכל התרבות נס-ציונה נפתח מחדש

לאחר שיפוץ אינטנסיבי שנמשך שלושה חודשים ובהשקעה של 12 מיליון ש״ח, היכל התרבות נס-ציונה נפתח מחדש ומציג אחד האולמות היפים והמרשימים בארץ.
הפרויקט יצא לדרך ביוזמתו ובהובלתו של ראש העיר, מר שמואל בוקסר, שבחזונו ובנחישותו העניק לשדרוג ההיכל חשיבות עליונה והורה לקדם את העבודות ללא דיחוי. ראש העיר מינה את יו"ר הדירקטוריון, מר משה פינקל, לפקח מקרוב על ביצוע הפרויקט ולוודא שהשיפוץ יתבצע ברמה המקצועית הגבוהה ביותר ותוך עמידה מלאה בלוחות הזמנים – וכך אכן היה.
אמש כבר עלתה ההצגה הראשונה והיום, יום שני, 24.11, בשעות 18:00 ו־20:30, תעלה ההצגה "התישמע קולי" של התיאטרון העברי.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.