הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קבוצת הנוער א.כ. עידו נס ציונה נפגשה עם שוקי זיו, ממקימי האגודה ואביו של עידו שעל שמו נקראה הקבוצה להדלקת נרות חגיגית

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק א.כ. נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק א.כ. נס ציונה

מועדון הכדוריד א.כ. נס ציונה ממשיך לכבד ולזכור את העבר שלו ואת כל מי שלקח בו חלק. השבוע התכנסה קבוצת הנוער, א.כ. עידו נס ציונה, למפגש מיוחד ומרגש עם שוקי זיו, ממקימי האגודה, לשיחה על הסיפור של בנו עידו זיו ז"ל, שעל שמו קרויה הקבוצה.

עידו ז"ל, בנו של שוקי, נהרג בצעירותו בתאונת אופנוע. עידו ליווה את המועדון לאורך השנים ותרם לו רבות, הן מבחינה כספית והן מבחינה חברתית וערכית. כבעל סניף ומוסך אופנועים גדול, אחד מסימני ההיכר הבולטים של עידו היה הנתינה לאחרים.

גם לאחר מותו, רוח הנתינה של עידו המשיכה כאשר משפחתו בחרה לתרום את איבריו, ובכך הצילה את חייהם של 7 בני אדם, מעשה אצילי ומעורר השראה. במועדון ציינו כי הם מוקירים, אוהבים וזוכרים את משפחת זיו ואת עידו תמיד.

לסיום המפגש, שוקי והילדים הדליקו יחד נרות חנוכה, וחתמו את הערב עם סופגניות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה