עמיצור נחשוני, נציג תיכון "גולדה מאיר" בנס ציונה, הוזמן השבוע לאנגליה להשתתף בכנס החינוך הגדול בעולם, Bett 2026, וזכה לייצוג מרשים על הבמה הבינלאומית. נחשוני לקח חלק באירוע הטכנולוגיה והחינוך המוביל, שנערך בלונדון.
במסגרת חברותו בקהילת ה-MIE Expert של חברת מיקרוסופט, הוזמן נחשוני לקחת חלק בשלושה ימים אינטנסיביים של למידה, שיתוף ידע וחשיפה לטכנולוגיות המתקדמות ביותר בתחום ההוראה.
ההשתתפות בכנס מהווה עדות למצוינות הטכנולוגית של מערכת החינוך העירונית ולמחויבות להעניק לתלמידים את הכלים החדשניים ביותר למאה ה-21. במהלך הכנס הוצגו יוזמות חינוכיות פורצות דרך, שזכו להתעניינות רבה מצד אנשי חינוך מרחבי העולם. נחשוני צפוי לחזור עם תובנות וכלים חדשים שיוטמעו בקרוב בכיתות הלימוד.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה