הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית נס ציונה אישרה תקציבים לשדרוג וקירוי מגרש הספורט בגינת חושן ולשיפוץ מבני תנועות הנוער בעיר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק שמואל בוקסר
צילום מתוך דף הפייסבוק שמואל בוקסר

מועצת העיר נס ציונה אישרה אמש תקציבים חדשים המיועדים לפיתוח המרחבים הציבוריים בעיר, לרווחת הילדים, המשפחות וכלל התושבים. ראש העיר, שמואל בוקסר, עדכן על אישור התקציבים שנועדו לשפר את התשתיות בגינות הציבוריות ובמוסדות הנוער.


במסגרת ההחלטה, אושר תקציב מיוחד לשדרוג ולקירוי של מגרש הספורט בגינת חושן. בעירייה מציינים כי מדובר בצעד ראשון כמהלך רחב יותר לשדרוג הגינה כולה, אשר יכלול בהמשך גם את העתקת מתחם הכושר וחידושו, וכן הקמת מתחם "בימבות" ייעודי לקטנטנים ועוד.


בנוסף לעבודות בגינת חושן, אושר תקציב המיועד לשיפוץ מבני מועדונים ותנועות נוער ברחבי העיר, במסגרתו ישופץ בין היתר גם המבנה של תנועת 'מכבי'. בעירייה מדגישים כי הפרויקטים נועדו להמשיך ולפתח את המרחבים הציבוריים בעיר עבור דור העתיד וכלל תושבי נס ציונה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה