הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ניצחון 25:30 לקבוצת נערות ט' של א.כ. נס ציונה מול בנות הרצליה מקרב אותן למאבק כפול על אליפות וגביע המדינה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק א.כ. נס ציונה Ness Ziona Handball
צילום מתוך דף הפייסבוק א.כ. נס ציונה Ness Ziona Handball

קבוצת נערות ט' של מועדון א.כ. נס ציונה בכדוריד רשמה ניצחון ביתי בתוצאה 25:30 על קבוצת בנות הרצליה. הקבוצה, בהדרכתם של עידו בדור ונויה מרון, מתקרבת לסיום העונה עם אפשרות לזכייה בתואר אלופת המדינה.


ב-13 ביוני יעמוד בפני הקבוצה משחק מכריע נוסף מול בנות הרצליה, שייערך בחוץ. במפגש זה, אל מול המארחות, תוצאת תיקו או ניצחון יעניקו לקבוצה מנס ציונה את האליפות.


במקביל למאבקי הליגה, הקבוצה העפילה בימים אלה לגמר גביע המדינה, שם היא עתידה להתמודד מול המנצחת במפגש בין בנות הרצליה למכבי ראשון לציון. לאור ההתקדמות של השחקניות וההעפלה למשחקי הגמר, במועדון הוחלט להעניק להן במתנה סט משחקים חדש.


סרטון:




להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה