הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מועדון עירוני נס ציונה פותח את תכנית אימוני הקיץ במועדון הכושר גו-אקטיב החל מה-26 ביולי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק כדורסל בנות - עירוני נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק כדורסל בנות - עירוני נס ציונה

מועדון הכדורסל עירוני נס ציונה יפעיל במהלך חופשת הקיץ את תכנית "GO STRONG" לשנת 2026. במסגרת התכנית, יוצעו לשחקני ולשחקניות המועדון אימוני סטודיו במועדון הכושר "גו אקטיב", הממוקם ברחוב השייטת 4 בנס ציונה, במטרה לשפר כוח ויכולות גופניות ולהיערך לעונה הבאה.


התכנית, אשר תחל ב-26 ביולי, כוללת עשרה אימונים הנפרסים על פני חמישה מפגשים (שני אימונים שונים בכל מפגש). הפעילות תתקיים בסטודיו ממוזג וכוללת סוגי אימונים מגוונים, בהם: פאמפ, כוח, אימון פונקציונלי, שרירי ליבה ותחנות.


קבוצות האימון יחולקו לפי קטגוריות גיל ומועדים קבועים: קט סל א' וילדים ב' יתאמנו בימי שלישי, וכך גם ילדים א' ונערים ב'. קבוצות נערים א' ונוער, וכן קבוצת ילדות ונערות, יתאמנו בימי ראשון.


עלות ההשתתפות בשבעה עד עשרה אימונים עומדת על 350 שקלים למשתתף. כל קבוצה מוגבלת לעד 30 מתאמנים, וההרשמה מתבצעת על בסיס כל הקודם זוכה, כאשר עם רישום של 30 משתתפים הקבוצה תיסגר. יצוין כי לא יינתן החזר כספי בגין חיסורים מהאימונים.


להרשמה ניתן ליצור קשר בטלפון 08-9403838. לפרטים נוספים ניתן לפנות לאבישי טמיר בטלפון 054-5899099.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה