הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גל צברי תמשיך לשמש כמנהלת המקצועית של מחלקת הנערות והנשים בעירוני נס ציונה בעונת 26/27

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק כדורסל בנות - עירוני נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק כדורסל בנות - עירוני נס ציונה

מועדון הכדורסל עירוני נס ציונה הודיע כי גל צברי תמשיך לכהן כמנהלת המקצועית של מחלקת הנערות והנשים גם בעונת המשחקים 2026/2027.

בהודעת המועדון נמסר כי לאחר עונה שכללה פיתוח שחקניות והישגים על המגרש ומחוצה לו, המטרה היא להמשיך להוביל את תרבות כדורסל הנשים בעיר. עוד ציינו בקבוצה כי ההמשכיות מהווה את הבסיס לבניית שחקניות דור העתיד של המועדון.

בתגובה להמשך דרכה בתפקיד, מסרה גל צברי: "אני שמחה להמשיך במחלקה, ומודה להנהלה על האמון בי ולא רואה זאת כמובן מאליו. העונה הראשונה שלי הייתה מלאה ברגעי אושר וחוויות, תוך כדי התקדמות של הבנות בכל הגילאים. אני בטוחה שהשנה תהיה אפילו יותר טובה מהעונה שעברה, ושנמשיך במגמת ההתקדמות המשותפת".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה