ביום ראשון האחרון נערך אירוע לציון סיום שנת הפעילות של ארגון מעגל נשים וטנגנט ישראל. במפגש השתתפו חברות מכל רחבי הארץ, לציון שנת עשייה ונתינה קהילתית.
במהלך הערב הובעה הערכה לצוותי ההנהלה (הבורד) היוצאים על הובלתם, ובפרט לפועלן של גבירה ואושרת על הנהגתן לאורך השנה. במקביל, צוינה כניסתה של שנת פעילות חדשה, תוך איחולי הצלחה לשרית והאני עם כניסתן לתפקיד בהנהגה החדשה.
בסניף המקומי של הארגון בנס ציונה ורחובות ציינו בגאווה כי מרב ספיר קיבלה על עצמה השנה את תפקיד סגנית הנשיאה. חברות הארגון חתמו את אירועי שנת הפעילות בהבעת מחויבות לתמוך, ללוות ולשתף פעולה עם צוותי ההנהלה הנכנסים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.