הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

טורניר כדוריד לזכר יהונתן גובאי ז״ל התקיים באולם צימרמן בחול המועד סוכות: מ.כ חולון במקום הראשון, א.כ נס ציונה בשלישי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק א.כ. נס ציונה Ness Ziona Handball
צילום מתוך דף הפייסבוק א.כ. נס ציונה Ness Ziona Handball

בחול המועד סוכות התקיים באולם צימרמן טורניר הכנה לעונה לילדים ז׳ לזכרו של יהונתן גובאי ז״ל, שוער העבר במחלקת הנוער של א.כ נס ציונה. בטורניר השתתפו א.כ נס ציונה, מ.כ חולון והפועל ראשון לציון.

השחקנים עלו למגרש כשתמונתו של יהונתן ז״ל מודפסת על גב חולצותיהם. בפרסום של א.כ נס ציונה תואר הטורניר כמרגש, והמועדון שיבח את רמת הכדוריד, הספורטיביות והכישרון שהציגו השחקנים.

מ.כ חולון סיימה במקום הראשון, הפועל ראשון לציון במקום השני וא.כ נס ציונה במקום השלישי. עמרי קאשי מחולון נבחר לשחקן המצטיין של הטורניר.

בטקס הסיום הודה מנכ״ל המועדון, עמית כהן, לילדים. תמי גובאי, אמו של יהונתן ז״ל, הודתה למועדון על היוזמה ושיתפה כי אין זיכרון יפה מכך לבנה.

בפרסום הדגיש המועדון כי הוא קודם כול בית, קהילה וחינוך לערכים, והוסיף: "עם שאינו יודע את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל". את הפרסום חתם המועדון במילים "נתראה בשנה הבאה".






להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה