הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בית האזרח הוותיק נס ציונה ועמית-העמותה לרווחת האזרח הוותיק הכינו ארוחת ערב לתמיכה במשפחות החטופים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית האזרח הוותיק נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק בית האזרח הוותיק נס ציונה

בית האזרח הוותיק נס ציונה ממשיך לעשות טוב דרך עמית-העמותה לרווחת האזרח הוותיק בעיר. במהלך יום מלא דאגה וציפייה לשובם של החטופים, חברי ומתנדבי מרכז היום למבוגר יצאו למיזם מרגש של קיצוץ ירקות והכנת מרקים, פשטידות, סלטים וחלות לארוחת ערב למשפחות החטופים.

המיזם התקיים בהובלת שתי השפיות המדהימות, מיה הרוש ונירית בן נניקא, אשר תרמו את ידען וזמנן בהתנדבות. הן סייעו להפוך את הבוקר לזמן של מעשים טובים, משמעות ותרומה למשפחות החטופים, כדי לחמם את ליבם.

העמותה קיבלה תודות חמות וברכות רבות ממטה משפחות החטופים, אשר הביעו הוקרה על המחווה המרגשת ועל האוכל הטעים שהוכן בהרבה אהבה ונכונות.

















להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה