יום הזיכרון תשפ"ה בפתח תקווה: ראש העיר רמי גרינברג הניח זרים והשתתף בטקסים לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה

ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, הניח זרים ביום הזיכרון תשפ"ה בבית העלמין ובאנדרטאות לזכר חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה.
בשעה 9:00 התקיים ברחבת העירייה טקס לנופלי ההגנה, האצ"ל ומאורעות תרפ"ט, בסמוך לאנדרטאות. בטקס השתתפו לוחמים ותיקים, בני משפחות ותלמידים.
בשעה 10:00 הניח ראש העיר זרים בחלקת תש"ח שבבית העלמין סגולה. בדבריו אמר: "היום אנו מרכינים ראש לכבודם ולזכרם של חללי מערכות ישראל שנפלו בעת שירותם במחתרות, בצבא ההגנה לישראל, ובזרועות הביטחון, המודיעין והמשטרה. מידי שנה אנו מתכנסים כאן, בחלקת תש"ח וחולקים כבוד לאלו שנפלו ואינם איתנו עוד, ביניהם חללי תש"ח אשר נפלו על תקומת המדינה וטרם הספיקו ליהנות מפירות עמלם. כל אחד ואחת מהנופלים הוא הבטחה שלא מומשה, תקווה שנגדעה באבחה אחת. מדינת ישראל חבה לבניה ולבנותיה שנפלו את עצם קיומה. המשך בניין המדינה היא צוואתם ואנו מצווים להמשיך בבנייתה, למען הדורות הבאים. יהי זכרם ברוך לעולמי עד!"
לקראת הצפירה בשעה 11:00, השתתף ראש העיר יחד עם משפחות שכולות בטקס בחלקה הצבאית שבבית העלמין סגולה, והתייחד עם זכרם של הנופלים והנופלות בני ובנות העיר פתח תקווה.
ראש העיר רמי גרינברג הוסיף: "היום אנו מרכינים ראש לזכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה וליבנו עם המשפחות השכולות. לא היינו יכולים להגיע לרגע הזה אלמלא תעוזת הלוחמות והלוחמים שרבים מהם הקריבו את חייהם למען התקומה, למענינו. בני משפחת השכול, אתם שבכל יום אוזרים מחדש את תעצומות הנפש, זוקפים ראש ודבקים בחיים. אתם גיבורי היום-יום שלנו, מקור להערכה ולהשראה שאין לה גבול! אנו מצדיעים לכם! ראוי שנזכור את ההקרבה של גיבורינו, את המחיר ששילמו היקרים מכל, ונכבד את זכרם בכבוד הדדי ובערבות הדדית, ביצירה ובהמשך בנייה ועשייה".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.