הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שחקני הפועל 'מבנה' פתח-תקוה ביקרו בבית הספר 'נווה זמר' ברעננה: שיתפו מחוויותיהם, שיחקו כדורגל עם התלמידים, חילקו מתנות והזמינו למשחק הקרוב

מערכת האתר
צילום  מועדון הכדורגל הפועל 'מבנה' פתח-תקוה
צילום מועדון הכדורגל הפועל 'מבנה' פתח-תקוה

שחקני קבוצת הפועל 'מבנה' פתח-תקוה, עומר כץ, תומר אלטמן, גולן בני, ג'וסלין טאבי וצ'פיוקה סונגה, הגיעו הבוקר (ראשון) לביקור מיוחד בבית הספר 'נווה זמר' ברעננה.

במהלך הביקור, פגשו השחקנים את תלמידי כיתות ו' ו-ד'. הם שיתפו את התלמידים בדרכם כשחקנים מקצוענים, סיפרו על ההתמודדות עם פציעות ואתגרים, וענו על כל השאלות בסבלנות ובחיוך.

לאחר המפגש בכיתות, המשיכו הנוכחים למגרש, שם התקיים משחק כדורגל בין השחקנים לבין הבנים והבנות. המשחק המרתק הסתיים בתוצאה 1:1.

המפגש נערך בסיועם של חברי מועדון הזהב, איתי רושקביץ וליאור סהר, אשר תרמו תיקי בית ספר, קלמרים וכדורי רגל ממותגים בסמל המועדון. בסוף המפגש, חילקו השחקנים את הפריטים לילדים הנרגשים, חתמו, חייכו והזמינו אותם לעודד במשחק הקבוצה מחר מול ראשון לציון.

מהמועדון נמסרה תודה להנהלת בית הספר, לתלמידים ולכל מי שנרתם להפוך את המפגש למיוחד. עוד נמסר כי שיתוף הפעולה הפורה יימשך וכי הם ייפגשו בקרוב.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה