נועה לוי, תלמידת י"ב3 מבית החינוך בן גוריון, ומחנכתה מיכל לוי, זכו באות ראש העיר לפעילים מצטיינים במסגרת התוכנית להתפתחות אישית ומעורבות חברתית לשנת תשפ"ה

השבוע התקיים טקס הענקת אות ראש העיר לפעילים מצטיינים במסגרת התוכנית להתפתחות אישית ומעורבות חברתית לשנת תשפ"ה. בטקס הוענקו אותות הוקרה לתלמידים ורכזים על פועלם ותרומתם לחברה.
מבין עשרות תלמידי י"ב מצטיינים ברחבי העיר פתח תקווה, נבחרו 20 תלמידים לקבל את האות, וביניהם נועה לוי, תלמידת כיתה י"ב3 מבית החינוך שש שנתי בן גוריון. נועה פעלה רבות במהלך השנים במסגרת מועצת התלמידים הבית ספרית ובמסגרת מועצת הנוער העירונית.
בנוסף להצטיינותה של נועה, גם מחנכתה, מיכל לוי, זכתה להוקרה וקיבלה תעודה על עבודתה כרכזת מעורבות חברתית עירונית מצטיינת. בית הספר ציין את ההערכה הרבה לפועלן של השתיים.
בית החינוך בן גוריון הביע גאווה רבה בנועה ובמיכל על תרומתן לחברה, על האכפתיות והנתינה מכל הלב, ואיחל להן יישר כוח.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.