פתח תקווה: מחסה המוני נוסף נפתח בחניון בית החולים שניידר לתושבי האזור שאין להם מרחב מוגן תקני

עיריית פתח תקווה הודיעה על פתיחת מחסה המוני נוסף בעיר. המחסה החדש ממוקם בחניון בית החולים שניידר, בקומה מינוס 3.
החניון אושר לשימוש על ידי פיקוד העורף והוא מיועד לשרת את תושבי הרחובות הסמוכים שאין ברשותם מרחב מוגן תקני. הכניסה למחסה היא מרחוב אנסקי, ולא דרך בית החולים. במקום יפעלו אנשי ביטחון שיכוונו את התושבים.
מחסה זה מצטרף לתשעה מחסות המוניים נוספים שכבר נפתחו ברחבי העיר. בנוסף, קיימים מאות מקלטים ציבוריים ומיגוניות הפרוסים בכל העיר. למידע נוסף ורשימת המקלטים ניתן למצוא בקישור: https://bit.ly/3uaoo9K.
העירייה שבה ומדגישה כי בעת הישמע אזעקה, יש להגיע למרחב מוגן תוך דקה וחצי. המרחבים המוגנים כוללים ממ"ד, ממ"ק, מקלט או מחסה המוני. יש לשהות במרחב המוגן עד לקבלת הודעה אחרת מפיקוד העורף.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.