פסטיבל הקינוחים חוזר לפתח תקווה ב-28.8.25: עדן בן זקן, רינת בר ומני ממטרה יופיעו בפארק יצחק אוחיון, הכניסה בעלות 19 ש"ח

עיריית פתח תקווה מודיעה על חזרתו של פסטיבל הקינוחים העירוני, שיתקיים ביום חמישי, 28 באוגוסט 2025, בין השעות 18:00 ל-23:00 בפארק יצחק אוחיון.
האירוע יכלול הופעות על הבמה המרכזית של האמנים: מני ממטרה במופע לכל המשפחה, והזמרות רינת בר ועדן בן זקן.
בנוסף להופעות, במתחם הפסטיבל יוצבו דוכנים שיציעו למכירה מגוון רחב של קינוחים, ביניהם עוגות, גלידות ומתוקים מסוגים שונים.
עלות הכניסה לאירוע היא 19 ש"ח. ניתן לרכוש כרטיסים בקישור הבא: https://zygo.co.il/event/84067525/zygo.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.