המרכזים הקהילתיים בכפר גנים, פתח תקווה, מארגנים ערב היכרויות המיועד לפנויים ופנויות בגילאי 28-40, המחפשים קשר אמיתי ואנשים איכותיים באווירה נעימה ומכבדת.
המפגש, שיתקיים תחת הכותרת "אהבה לא נולדת במקרה – היא מתחילה במפגש הנכון", ישלב היכרות, שיח פתוח ותובנות על זוגיות בדרך להתחלה חדשה. במהלך הערב, המשתתפים צפויים לזהות את חמשת השלבים המובילים לזוגיות יציבה ומהנה ולחצות את הגשר ליחסים בריאים.
את הערב החוויתי תנחה פנינה רייפמן, מומחית בינלאומית ליצירת זוגיות, והוא יתקיים בשיטת הלייזר קואצ'ינג החדשנית.
האירוע יתקיים ביום שני, 11 באוגוסט 2025, בשעה 20:00, במרכז קהילתי מייזנר, רחוב משה דוד מייזנר 11 בפתח תקווה. מספר המקומות מוגבל וההשתתפות מותנית בהרשמה מראש.
לרכישת כרטיס השתתפות בפעילות: https://makefet.smarticket.co.il/show/512
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.