הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פתח תקווה מתחדשת: שדרוג תשתיות בצומת פינס-אורלנסקי וברחוב הנביאים, חידוש מגדל המים, אתר עירייה חדש ומהפכה בחינוך עם קמפוס צמרות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה

עיריית פתח תקווה הודיעה על שורה של פרויקטים חדשים ומתקדמים בעיר, שמטרתם לשפר את איכות החיים והשירותים לתושבים. בין הפרויקטים: שדרוג תשתיות, חידוש אתרים היסטוריים, השקת אתר אינטרנט חדש וקידום מהפכה בחינוך.

בתחום התשתיות, בימים הקרובים יסתיימו העבודות לשדרוג צומת הרחובות פינס–אורלנסקי. העבודות כוללות חידוש מדרכות וכבישים, שדרוג מתקני רחוב והגברת הבטיחות לכלל המשתמשים. כמו כן, הסתיימו העבודות ברחוב הנביאים, שכללו בניית חניון רכבים חדש, פיתוח תשתיות דרך ותאורה מתקדמת. עבודות אלו, שבוצעו בסמוך לקריית החינוך החדשה ע"ש יצחק שמיר, הן חלק מהשקעה של עשרות מיליוני שקלים בפיתוח התשתיות העירוניות.

בנוסף, מגדל המים הוותיק ברחוב היבנר חודש וכעת מציג מיצג מואר מיוחד עם לוגו העיר ותמונות מהעשייה העירונית, המעניקים למבנה ההיסטורי נראות חדשה ומרשימה הנראית למרחוק.

בתחום השירות הדיגיטלי, עיריית פתח תקווה השיקה אתר אינטרנט חדש, עדכני וידידותי. האתר החדש מנגיש את כל השירותים, המידע והפעולות לתושבים, לעסקים ולמבקרים במקום אחד, בצורה פשוטה ונוחה, עם דגש על חוויית משתמש משופרת ונגישות מלאה. ניתן לגשת לאתר בכתובת: https://www.petah-tikva.muni.il/.

בתחום החינוך, החל משנת הלימודים תשפ"ו, תלמידי ותלמידות תוכנית המצוינות "קמפוס צמרות" של אגף החינוך העל-יסודי ייהנו מלמידה פורצת דרך במעבדות הדמיון של העירייה. המעבדות מציעות חוויה אימרסיבית חדשנית, המעודדת סקרנות, חשיבה יצירתית ושילוב כלים מתקדמים מעולם הבינה המלאכותית (AI).







להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה