אירוע תרבותי חגיגי ומרגש התקיים בספרייה העירונית ע"ש זאב רווח בפתח תקווה, לציון יובל להקרנתו הראשונה של סרט הפולחן הישראלי "חגיגה בסנוקר". הסרט, שיצא לאקרנים בשנת 1975, נחשב עד היום לאחד הסרטים האהובים, המצחיקים והמצוטטים ביותר בתולדות הקולנוע המקומי.
האירוע נערך בנוכחותם של שניים מכוכבי הסרט, טוביה צפיר וניצה שאול, ובהנחייתו של העיתונאי וחוקר התרבות דודי פטימר. את החלק האמנותי סיפקו הזמרת מיטל טרבלסי והפסנתרן תומר קלינג, שהוסיפו לאווירה החגיגית.
נוכחות מרגשת במיוחד נרשמה מצד נציגי משפחתו של השחקן והיוצר זאב רווח, שעל שמו קרויה הספרייה – אחיו ואחותו, שהוסיפו נדבך אישי לאירוע. גם ראש העיר, רמי גרינברג, כיבד את המעמד בנוכחותו ובירך את הקהל, תוך שהוא מדגיש את חשיבות שימור התרבות והמורשת הקולנועית הישראלית.
יש לציין כי האירוע כמעט בוטל עקב הפסקת חשמל אזורית ממושכת, אך בזכות מאמצי צוות אגף הספריות, הוא יצא לפועל במלואו. 


להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.