הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אירוע זיכרון בפתח תקווה: שנתיים לאירועי 7 באוקטובר יצוינו ב-16.10.25 עם ההצגה 'כוכב ושמו נובה' ושיח עם היוצר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק צדוק בן משה - סגן ראש העיר פ"ת
צילום מתוך דף הפייסבוק צדוק בן משה - סגן ראש העיר פ"ת

לציון שנתיים לאירועי ה-7 באוקטובר, יתקיים בפתח תקווה אירוע זיכרון מיוחד בסימן תקווה וכוח קהילתי. האירוע יתקיים ביום חמישי, 16.10.25, בשעה 20:00, במרכז התרבות ע"ש עפרה חזה.

במרכז הערב תעמוד ההצגה "כוכב ושמו נובה", המביאה לבמה את סיפור אהבתם של שני צעירים שחלומותיהם נגדעו בפסטיבל הנובה. על פי המארגנים, ההצגה מציגה בכנות ורגישות את השכול והגעגוע לצד זיכרונות האהבה והשמחה.

לאחר ההצגה, יתקיים דיון פתוח עם יוצר ההצגה, ארז משולם. הקהל יוכל לשמוע ממנו על תהליך היצירה המורכב, על הסיפורים שמאחורי הקלעים ועל המסע להנצחת הזיכרון.

הכניסה לאירוע הינה בתשלום סמלי של 15 ש"ח. לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים, ניתן להיכנס לקישור: https://did.li/164aa.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה