עיריית פתח תקווה קיבלה תעודת הוקרה והערכה ממנהלת החטופים והשבים על פעילותה לסיוע ותמיכה במשפחות החטופים תושבי העיר. את התעודה העניקה אמש (שני) ראש תחום מלווה משפחות במנהלת, אל"מ (מיל') רונית לב.
התעודה ניתנה כהוקרה על הליווי הצמוד למשפחות החטופים, על הפעילות סביב נושאי ההלויות לחללים ששבו, ועל התמיכה הרצופה והמסורה לאורך השנתיים האחרונות.
ראש העיר, רמי גרינברג, הודה לסיגל רפאלי שפעלה מטעם העירייה באופן צמוד והדוק מול המשפחות, וכן לכל אגפי העירייה שנרתמו ופעלו בכל נושא שנדרש.
מהעירייה נמסר כי היא תמשיך לעמוד לצד המשפחות, ללוות, לתמוך ולסייע בכל צורך. "אנו מייחלים לשובו של אל"מ אסף חממי יחד עם שאר החללים שנותרו בשבי ארגון הטרור", נמסר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.