עיריית פתח תקווה משדרגת את העיר: ניקוי קולטנים לקראת החורף, מזרקה חדשה בכניסה לעירייה, רמזורים ברחוב המפלסים ושתילות חדשות ברחבי העיר

עיריית פתח תקווה ממשיכה בפעולות לשדרוג המרחב הציבורי בעיר ושיפור איכות החיים של התושבים.
כחלק מהיערכות כוללת של העירייה לקראת החורף ומערכת הגשם הסוערת הצפויה, התבצעו ברחבי העיר עבודות פתיחה וניקוי של קולטנים וניקוזים. הפעולות נועדו למנוע הצפות ולהבטיח ניקוז תקין לאורך כל עונת החורף.
בנוסף, מזרקה חדשה ומוארת הותקנה ומעטרת כעת את הכניסה לבניין העירייה.
בתחום התחבורה, בעקבות סיורים ובדיקת נחיצות, הותקנו רמזורים חדשים ברחוב המפלסים. מטרתם היא לנתב באופן מיטבי את התנועה במקום, להגביר את הבטיחות, להקל על העומסים ולשפר את תנועת כלי הרכב והולכי הרגל באזור.
במסגרת המאמצים לייפות את המרחב הציבורי, נשתלו עצים וצמחייה חדשה בכיכרות וברחובות העיר, ביניהם בכיכר מנחם בגין פינת הקרן וברחוב משה דיין, במטרה לשדרג את הנוף העירוני.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.