עיריית פתח תקווה מזמינה את הציבור לערב מוסיקלי חגיגי שיתקיים באולם תיאטרון תפוז. במסגרת האירוע, האחים אסנר יארחו את להקת 'סקסטה' לביצוע השירים היפים והמוכרים, ביניהם 'סינדרלה', 'אני עושה לי מנגינות', 'הכל זהב' ועוד. אל המופע יצטרף גם הכנר הווירטואוז ליאוניד רוטשטיין.
האירוע עתיד להתקיים ביום שלישי, 16 בדצמבר 2025, נר שלישי של חנוכה. פתיחת הדלתות תהיה בשעה 18:30 והמופע יחל בשעה 19:00. האירוע ייערך באולם תפוז, הממוקם ברחוב העצמאות 66 בפתח תקווה.
עלות כרטיס רגיל למופע הינה 85 ש"ח, כאשר חברי "עולמות / מייזנר" זכאים למחיר מוזל של 65 ש"ח בלבד. בנוסף, באי האירוע יהנו מהטבה של הנחה על כל התפריט במסעדת 'ביגה' בקניון הכיכר.
לרכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן לרכישה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.