הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בית המשפט הטיל קנסות כבדים בסך 82,000 ש"ח וצווי הריסה על עסק באזור התעשייה סגולה בפתח תקווה שהפעיל אירועים רועשים על הגג בניגוד לחוק

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רמי גרינברג
צילום מתוך דף הפייסבוק רמי גרינברג

בית המשפט הטיל לאחרונה קנסות כבדים וצווי הריסה על עסק באזור התעשייה סגולה בפתח תקווה, אשר הפעיל אירועים רועשים על גג המבנה וגרם למפגעי רעש משמעותיים לתושבי השכונות הסמוכות. ההליך המשפטי התנהל במסגרת פעילות העירייה כנגד מפגעי רעש ועבירות הפוגעות באיכות חיי התושבים.

כנגד העסק הוגשו שני כתבי אישום: האחד במסגרת חוק רישוי עסקים בגין ניהול עסק ללא רישיון כדין, והשני במסגרת חוק התכנון והבניה בגין עבירה של עבודות ושימוש אסור.

על אף שמטרדי הרעש פסקו בסמוך להגשת כתב האישום וטרם מתן גזר הדין, התביעה העירונית עמדה על כך כי יושתו קנסות הולמים למען ההרתעה. בית המשפט אימץ את הסדרי הטיעון אליהם הגיעו הצדדים, במסגרתם הוטלו על הנאשמים עונשים הכוללים קנס כספי כולל בשני התיקים בסך 82,000 ש"ח. בנוסף, הוטלה על הנאשמים התחייבות להימנע מכלל העבירות בהן הורשעו בסכום כפול מהקנס, וכן הוטלו צווי הריסה למבנים שנותרו על המקרקעין ללא היתרים כדין.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה