הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בכירי ההתאחדות לכדורגל, בהם בוני גינצבורג ויריב טפר, ביקרו במחלקת הנוער של מכבי עמישב פתח תקווה

חנה קקיאשוילי
צילומים: ההתאחדות לכדורגל
צילומים: ההתאחדות לכדורגל

צוות המחלקה הטכנית של ההתאחדות לכדורגל ערך החודש ביקור מקצועי במחלקת הנוער של מכבי עמישב פתח תקווה, וזאת כחלק מסדרת ביקורים במועדוני נוער ברחבי הארץ (במסגרתה נערך ביקור גם במכבי הרצליה). מטרת הביקורים היא להעמיק את הקשר עם המועדונים, להתרשם מהעשייה המקצועית בשטח ולסייע בתהליכי פיתוח שחקנים ומאמנים.

במהלך הביקור בפתח תקווה, צפו אנשי המחלקה הטכנית באימוני המחלקה, שוחחו עם המאמנים ועסקו בהעמקת תהליכי העבודה, תוך בחינת דרכים לשיפור ולחיזוק הדגשים המקצועיים. על פי ההתרשמות, המחלקה מציגה התקדמות עקבית משנה לשנה ומקדישה משאבים רבים לפיתוח שחקנים צעירים ולבניית תשתית מקצועית יציבה.

אל הביקור התלוותה משלחת בכירה שכללה את מנכ"ל ההתאחדות יריב טפר, המנהל הטכני של הנבחרות הצעירות בוני גינצבורג, מנהל מרכזי הפיתוח פרדי דוד, ראש מערך הסקאוטינג משה סיני, מאמן נבחרת הנוער אופיר חיים, מאמן נבחרת הנערים עד גיל 17 אריק בנאדו, ומאמן הנבחרת עד גיל 15 יוסי שבחון.

בוני גינצבורג סיכם את הביקור ואמר: "הביקור של צוות הנבחרות מבטא חשיבה מקצועית שמובילה אותנו לשיתופי פעולה חשובים עם מועדונים מכל הרמות. במכבי עמישב פתח תקוה ובמכבי הרצליה עובדים בצורה רצינית, עם התקדמות ברורה בכל שנה ועם דגש משמעותי על פיתוח שחקנים. זה הבסיס האמיתי להצלחת הכדורגל הישראלי – עבודה יומיומית רצינית במועדונים, מחויבות ותהליך שמתמקד בשחקן הצעיר ובדרך שלו קדימה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה