מתנדב זק"א שמחה רוזנברג קיבל את "אות המתנדב" של עיריית פתח תקווה בטקס הוקרה חגיגי

אמש (נר שני של חנוכה) נערך בעיר פתח־תקווה טקס הוקרה וחלוקת "אות המתנדב הבינלאומי", בהשתתפות מתנדבים מארגוני החירום והחסד הפועלים בעיר, ביוזמת בית המתנדב בעירייה.
הטקס נפתח בדברי ברכה של ראש העיר, מר רמי גרינברג, ולאחריהם מעמד הדלקת נרות חנוכה. בטקס, הוענק "אות המתנדב" לשמחה רוזנברג, מתנדב זק"א ממרחב שרון ותושב העיר, כהוקרה על פעילותו ההתנדבותית ועל מסירותו הרבה.
שמחה מתנדב בזק"א זה כ-4 שנים, ופועל בזמינות גבוהה ובמסירות בשגרה ובחירום בעיר פתח תקווה וסביבתה. במהלך הלחימה ולאחר אירועי השביעי באוקטובר, לקח חלק בפעילות המורכבת של זק"א ביישובי עוטף עזה, ופעל ימים ולילות לשמירה על כבוד הנרצחים והענקת כבודם האחרון.
ישראל גודלבסקי, מפקד זק"א מרחב שרון, אמר: "שמחה הוא מתנדב מסור, רגיש ואחראי, הפועל מתוך תחושת שליחות עמוקה למען הזולת. קבלת האות היא הוקרה ראויה לפעילותו ולרוח ההתנדבות שהוא מייצג בזק"א ובקהילה כולה".
בארגון זק"א בירכו על קיום הטקס והודו לראש העיר מר רמי גרינברג, לראש מינהל השירותים החברתיים הרב אשר שוקר, ולמנהלת בית המתנדב הגב' אודליה דלי, על היוזמה, ההוקרה למתנדבים והחיזוק המשמעותי לפעילות ההתנדבות בעיר.


צילומים:דוברות זק"א
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.