הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לקראת חג החנוכה: תערוכת נרות ייחודית בסימן גבורה וערכים התקיימה בתיכון שש-שנתי יצחק שמיר בפתח תקווה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק שש-שנתי יצחק שמיר
צילום מתוך דף הפייסבוק שש-שנתי יצחק שמיר

לקראת חג החנוכה, התקיימה בתיכון שש-שנתי יצחק שמיר בפתח תקווה תערוכת נרות ייחודית ומרגשת תחת הכותרת "מאירים את הגבורה". במסגרת המיזם החינוכי, כל תלמיד בחר דמות של גיבור או גיבורה, חקר את סיפורם האישי ויצר נר בהשראת הערכים, המעשים והאור שהם מייצגים.

הנרות הוצגו בתערוכה מיוחדת אליה הגיעו תלמידים מכל שכבות בית הספר. המבקרים בתערוכה נחשפו לסיפורי הגבורה השונים, קראו על הדמויות והתחברו לערכים של אומץ, נתינה, מנהיגות ותקווה.

בנוסף למיצג האומנותי, צוות המורים העביר שיעורי חינוך סביב התערוכה, אשר שילבו שיח ערכי על גבורה אזרחית, אישית וחברתית, תוך התייחסות לעבר ולימינו אנו. את התערוכה והסיוע לתלמידים ארגנו רכזות המעורבות של התיכון - אורלי, וירי, שיר וטל.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה