עיריית פתח תקווה קיימה תרגיל שולחני המדמה נפילת טיל בשכונות העיר כחלק מהפקת לקחים וחיזוק המוכנות לחירום

במסגרת מכלול הפעולות שמבצעת הרשות לחיזוק המוכנות לחירום, התקיים היום דיון מעמיק (תרגיל שולחני) שעסק בתרחיש של נפילת טיל בשכונות שונות בעיר פתח תקווה.
על אף הניסיון המעשי והמשמעותי של כלל הצוותים, אשר נצבר במהלך מלחמת "חרבות ברזל", נמשך כל העת תהליך מתמיד של למידה, הפקת לקחים ושיפור. במסגרת זו פועלת הרשות לחיזוק ושדרוג המענים, לתגבור האמצעים ולהרחבת היערכות הרשות, במטרה להבטיח מענה מדויק, מהיר ויעיל לכל תרחיש.
את התרגיל, שהתקיים בהובלת ראש העיר רמי גרינברג, תיכלל וקידם אגף ביטחון, פיקוח וחירום בשיתוף פיקוד העורף, ובהשתתפות כלל הגורמים הרלוונטים באגפים השונים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.